Vegetarisk pytt i panna med grönkål och svamp
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • 400 g champinjoner
  • 1600 g fast potatis
  • 11 gul lök
  • 11 rödlök
  • 11 morot, stor
  • 1100 g rotselleri
  • 1 smör till stekning
  • 1 rapsolja till stekning
  • 11 msk torkad timjan
  • 1300 g zucchini
  • 1100 g grönkål
  • 14 ägg
  • 1 inlagda rödbetor
  • 1 dijonsenap
  • 1 färsk timjan, valfritt
  • 1400 g champinjoner 600 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök 1 morot, stor 100 g rotselleri smör till stekning rapsolja till stekning 1 msk torkad timjan 300 g zucchini 100 g grönkål 4 ägg
  • 1 Till servering inlagda rödbetor dijonsenap färsk timjan, valfrittDela svampen i fyra delar och stek dem gyllene i lite av rapsoljan, ställ åt sidan. Skala och tärna potatis, morot och rotselleri. Skala och finhacka löken. Stek det hackade frasigt och gyllene i rapsolja samt hälften av smöret i en stor stekpanna tillsammans med torkad timjan. Tärna zucchini och strimla grönkål. Tillsätt först grönkål och sen zucchini i pytten. Stek tills det är mjukt men ändå lite al dente. Stek äggen i smör och olja. Tillsätt svampen i pytten. Salta och peppra och låt allt bli varmt. Servera med ägg, dijonsenap, färsk timjan och rödbetor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.