Så i hans fall fick det bli vegetariskpizza med salami. Nu var detta en del av vår vegetariska afton, men Olof här hemma var skeptisk… som alltid när en middag inte innehåller kött
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. Stek biffarna på medelvärme. Minneskortet till min systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt
Pizzadegen är kul att tillaga då den bara rörs ihop och inte behöver jäsa, sedan häller man ut den på en bakplåt med bakplåtspapper och förgräddar den lite innan fyllningen läggs på
vegetariskt. pizza -. VEGETARISKPIZZA4 portioner, glutenfri Botten. teffmjöl (2,5 dl / eller annan sort glutenfritt mjöl)bakpulverörtsaltägg (3 st)nötmjölk (1 dl / använde cashewmjölk) Förslag på topping. Tomatsås (se recept här)Gul lök (1 st / som blev över från tomatsåsen)PepperoniMozzarella (2 små eller 1 stor)Ugn på 225 grader. Bred ut på ett bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Lägg på topping och grädda mitt i ugnenen 15 minuter. 1 VEGETARISKPIZZA
Jag gjorde en helt vegetariskpizza den här gången, anledningen till det var att jag ville testa en fin buffelmozzarella som jag köpte på Mezza och ostronskivling från marknaden, som jag hade marinerat i en kryddig citronlag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.