En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Så jag tog en paus från de vegetariska burgarna, och tänkte väl något i stil med att jag inte kunde lyckas med allt jag ville lyckas med i livet
Att den är vegetarisk gör ju inte saken sämre. Den här pizzabotten är naturligt glutenfri, brödig och soft med bra smak, den är ”lagom tjock” (inte tunn och inte tjock)
Men utan kalvfärs och istället med vegetarisk färs. Vegetariska Wallenbergare (4 -5 personer). 600 g vegetarisk färs (vi använde Hälsans Kök). 600 g vegetarisk färs (vi använde Hälsans Kök)
Jag gjorde en helt vegetariskpizza den här gången, anledningen till det var att jag ville testa en fin buffelmozzarella som jag köpte på Mezza och ostronskivling från marknaden, som jag hade marinerat i en kryddig citronlag
Jag gjorde denna vegetariskapizza med massor av goda saker på. Jag har provat ett antal olika glutenfri pizzabottnar, men har haft svårt att hitta någon som blir så som jag vill ha den
Pizzadeg. Skala och hacka löken och låt den svettas i oljan i en kastrull. Tillsätt vitlök, tomatpuré och kryddor och häll till sist i de krossade tomaterna
Njut Din vegetariskalågkolhydrat-Pizza med ett glas Rött. En lite annorlunda Pizza Det var inte ofta jag köpte hämtpizza, innan jag gick över till Lowcarb
Mån – Pizza med kronärtskockskräm och oliver (recept. Pizza med kronärtskockskräm och oliver (recept. Jag har börjat med en ny grej på mina veckomenyer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.