Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater och babyspenat i Recept kommer här nedanför
Måndag = Vegetariskt. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Tomatsås. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Vi käkade gratängen med lite färska grönsaker och oliver. Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratineradpastagratängmed broccoli och fänkål
Vegetariska biffar. Skölj kikärtorna och mosa dem med en potatismosare. Potatissallad med purjo. Tärna mozzarellaoch strimla lök och soltorkade tomater
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Häll på mer sås, parmesanost och skivad mozzarella
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsåsoch zucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Skär dem i bitar och servera dem med en mustig tomatsåsoch gärna lite fräscha grönsaker. Strombolibröd brukar oftast serveras varmt med en kall tomatsås till
Krydda med svartpeppar och ev mer salt. Värm saltad zucchini i en panna med successiv ökad värme. Blanda i en bunke pasta, zucchiniröran, riven mozzarellaoch grädde
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Häll på mer sås, parmesanost och skivad mozzarella
Skala och finhacka vitlöken till tomatsåsen. Tomatsås. Pastagratängmed zucchini och soltorkade tomater. Häromsistens tog jag upp den infrysta röran och använde den som fyllning i en härlig pastagratäng
Varva sedan med mer tomatsås, parmesan, skivad mozzarella, pasta tills alla ingredienser är slut. Rör ner basilikabladen och smaka av med balsamvinäger, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.