300 g färsk pasta. Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
50 gram smör , eller margarin 250 gram parmesanost , riven 3 krm salt 3 krm peppar Till servering 300 gram pasta , kokt, färsk 3 port kycklingfilé(er) , stekt eller ugnsstekt Köp receptet
Gör så här. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål
Rykande het pastaAlfredo. Han ville se till att hon fick tillbaka sin aptit och rörde ihop smält smör med massor av parmesan som han sedan blandade med pasta
Lite vegetariskt som har en lätt sommarkänsla, kan det vara någonting kanske. Valfri pasta. Jag tycker verkligen att det är svårt att laga lite lättare, nyttigare och vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.