Ca 3-4 minuter. 3 st (360 g) tomater. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart. 3
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
3 krm salt. 3 msk socker. 3 dl färska lingon. 3, 5 dl vispgrädde (eller havregrädde för the vegans, då rekommenderar jag att ni ökar mängden mjölfritt smör för smakens skull ). 300 g quorn eller sojafärs. Låt pressas i ca 30-40 minuter så att de vätskar ur en hel del. 3. 3 krm salt. 3 msk socker. 3 dl färska lingon. 3, 5 dl vispgrädde (eller havregrädde för the vegans, då rekommenderar jag att ni ökar mängden mjölfritt smör för smakens skull ). 300 g quorn eller sojafärs
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
1 medelstor bit färsk ingefära (ca 3 msk). 3 vitlöksklyftor. 3 lime. 3 msk flytande honung. Efter ca 30 sekunder så blandar du i pak choien, böngroddarna och jordnötsdressingen och rör runt så allt blandas och blir varmt. 3 vitlöksklyftor. 3 lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.