Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormed lite vit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaost och tomatsås
Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen medvegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet
Hacka gullök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja. Tomatsås, lasagneplattor, creme fraiche sås, spenat och fetaost, lasagneplattor, tomatsås, lasagneplattor, creme fraiche sås, spenat och fetaost osv
Täck botten av en ugnssäker form medlasagneplattor. Smaka av med salt och peppar. Stek bladspenat och fetaost några minuter, tillsätt sedan pinjenötter och parmesanost
Varva fyllningen medlasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Börja med linserna. Krydda med lantbuljong, oregano och rökt paprika och låt puttra i ca tio minuter
Inlägget Vegetarisklasagnemed linser dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Då kom jag och tänka på min vegetariska bolognese med linser som alla i familjen älskar, recept på den hittar du HÄR
När såsen är klar, varva den medlasagneplattor och kesoröra i en smord, ugnsfast form. Fräs lök, vitlök och chili i oljan så den blir mjuk och genomskinlig (använder du chiliflingor så fräser du dem tillsammans med löken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.