först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten
Jaha, ännu en vegetarisklasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingrediensernainte är något utöver det vanliga – himlaspeciell och himla god
Lasagne gå att varierai det oändliga och här kommer en smarrigvegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetariskalternativet
InläggetVegetarisklasagne med linser dök först upp på ZEINASKITCHEN. Då kom jag och tänka på minvegetariska bolognese med linser som alla ifamiljen älskar, recept på den hittar du HÄR
Krama ur vattnet ordentligt ur spenaten och börja bygga upp lasagnen. Hacka lök, vitlök och chili. Börja med sås och varva sedan med lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och keson, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och keson, lasagneplattor, sås och sist den rivna osten
Det skadar aldrig att göra litevegetarisk mat ibland, även om sambon gärna håller sigtill kött. Jag gillarlasagner som går fort att göra, vilketinnebär att det inte får vara för många steg innan det är dags att börja varva plattor och fyllningi ugnsformen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.