Stek svampen utan fett i stekpannan tills vätskan dunstat. Det är tur att jag numera bara äter vegetariskt (falsk) stroganoff så att jag slipper blanda mig i debatten om vad som är rätt och fel
Servera denna fantastiska (och vegetariska) stroganoff med sallad och kokt ris. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i oljan, tänk på att det är viktigt att de får stekyta
Börja med att täcka botten med tomatsås, lägg ett lager pasta, sedan halloumi, strö pumpakärnor därpå och tillsist ytterligare ett lager pasta innan du åter börjar om med tomatsås osv
Samtliga har en helt vanlig pajbotten och samtliga är gjort med tacomixpåse. Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
För att göra soppan lite mer mättande och lite tuggmotstånd toppade jag den med stekt halloumi. Skär halloumin i tärningar och stek tills den fått fin färg
Den här botten blir mer porös än halloumipizzan, men vi tyckte båda att det blev riktigt gott. Jag har tidigare gjort halloumipizza, som blivit väldigt populär bland mina läsare
Lite vegetariskt som har en lätt sommarkänsla, kan det vara någonting kanske. Tomatsås vet jag att jag är bra på, och sedan att steka på lite grönsaker och halloumi i grillpannan var enkelt, och det kändes lite somrigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.