Vegetariskt. Till biffarna gjorde jag en underbar "blekselleri/äppel-tzatziki". Vegetariskt. Stek i smör/olja/kokosolja några minuter/sida på medelvärme tills de får fin färg
Den här smarriga grytan, som vi käkade häromdagen, är influerad av det nordafrikanska köket. Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Som tur var var det “bara” dator/telefongrejer som blev skadat. quorngryta med sesamfrön. Hade velat kunna trycka på lite mer men underarmarna/greppet pallade inte helt enkelt
Låt grytan koka upp och sedan sjuda tills rotfrukterna känns mjuka. Tillsätt paprika, haricots verts och kikärter och låt grytan sjuda någon minut till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.