Heat olive oil in a large pot over medium. 1 medium sweet onion, diced. 45 kg zucchini (about 4 medium zucchini) cut into 1/2 inch rounds. 2 g carrots (about 4 medium carrots) peeled and cut into 1/2 inch chunks
Hetta upp lite olivolja i en stor stekpanna eller gryta. Detta blev ett hittepå medinspirationfrån Marockanska smaker med harissa, kanel, kummin och koriander
Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Servera med potatisen och gärna en sallad. Stek lök och vitlök i stekpannan med quorn på medelvärme i ca 5 minuter
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
quorngrytamed sesamfrön. Dagen började med vattenläckage på jobbet, GAAAAAH. Skönt när klockan slog fyra och jag kunde åka och träna, bara skaka av mig stressen från dagen Passet gick ok, jag tycker att jag blev liiiite för trött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.