Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Man kan lätt tro att det enda vegetariska alternativet till dessa är quornbullar, men det finns faktiskt något som både är otroligt enkelt att göra, och kan få den mest maniska köttälskaren att utbrista
Den här jättegodagoda, rotsaksgratängen kan ätas som ensam vegetarisk rätt tillsammans med någon sallad, men den kan också ätas som tillbehör till något annat
Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
Den som föredrar vegetariskt byter färsen mot quornfärs eller sojafärs. Jag fick för mig att knorra till den vanliga pastagratängen med orientkryddor och kokosmjölk, och det blev riktigt lyckat
Har vi flera tillfällen fått önskemål om lite mer vegetariska rätter. Anledningen till att det inte blir så mycket vegetariskt här hemma är helt enkelt att varken E eller M är några större fan av just grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.