Jag använde ljus/vit quinoa, men det går lika bra med röd quinoa. Mear-free Monday igen och då denna gång med smakrika quinoabiffar med soltorkade tomater och mozarella
Skär halloumi i stavar och stek gyllene i oljan, tänk på att det är viktigt att de får stekyta. Servera denna fantastiska (och vegetariska) stroganoff med sallad och kokt ris
Börja med att täcka botten med tomatsås, lägg ett lager pasta, sedan halloumi, strö pumpakärnor därpå och tillsist ytterligare ett lager pasta innan du åter börjar om med tomatsås osv
En indisk gryta med grekisk ost, lagad i ett svenskt kök, hur gott blir det. Det blir väldigt gott. Servera gärna med ris, mangochutney samt naan- eller chapatibröd
Jag gillar att ha det stekta ägget till men i den här pytten bytte jag ut kött mot halloumi och så körde jag i en hel drös med rotfrukter jag hade hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.