13 dl Grönabönor. 1Ris eller nudlarKoka upp de grönabönorna. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serverasmed ris eller nudlar, och njut
Sila av vattnet och blanda pastaoch haricots verts med peston. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Häll av pastaochbönor, men spara några matskedar pastavatten på botten av kastrullen. Lägg ner bönorna i pastavattnet ca två minuter innan pastan är färdig
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. När pastan har kokat klart, häll av vattnet och ha i det i pannan
Idén till denna vegetariska middagsgryta, med b. Det blir mycket sådan mat här hemma just nu eftersom både jag och maken har med oss matlåda till jobbet
Man gör en fantastiskt smakfylld kyckling som sköter sig själv i ugnen en stund och sen serverar man den välsmakade och saftiga kyckligen tillsammans med en otroligt krämig pastamed örtsmak
Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- ochgröna linser. pytt med brysselkål, svamp ochgröna linser. Ringla över rapsolja och smaksätt med flingsalt och några kvistar timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.