Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Smaksätt "grönsaksfärs" med salt och kryddor. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng medbroccolioch fänkål
Vegebiffar medvegefärs från Hälsans kökDen här färsen är den i särklass bästa färsen för att snabbt få till lagom fasta vegebiffar som inte smular och som är skapligt neutrala i smaken
Idag har jag vegetariskt i matlådan. Servera pasta ochbroccolimed sås, mozzarella och tomater. Ansa och skär broccolin i mindre bitar och stammen i skivor
Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärsoch när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.