Det har blivit onsdag, vilket nu och i gäng veckor framöver innebär ett nytt jävligtgott festivalrecept från yours truly i samarbete med Sveriges största musikfestival Bråvalla
Det har blivit onsdag, vilket nu och i gäng veckor framöver innebär ett nytt jävligtgott festivalrecept från yours truly i samarbete med Sveriges största musikfestival Bråvalla
Veganskaribsmedcoleslawochpotatisklyftor – JävligtGott Festivalkäk med Bråvallafestivalen. Det har blivit onsdag, vilket nu och i gäng veckor framöver innebär ett nytt jävligtgott festivalrecept från yours truly i samarbete med Sveriges största musikfestival Bråvalla
Vinnaren kommer att få jättemycket publicitet, och om all den här publiciteten kunde användas för att sprida vegoevangeliet vore det en enorm möjlighet att göra precis det som Vegorätt på SVT misslyckades med att göra förra vintern – att krossa normer kring vegetarisk mat och visa hur fantastiskt jävla gottoch enkelt det faktiskt kan vara
Antingen har de inte funnits alls eller så har de varit fruktansvärt kemiska och av den där riktigt dåliga sorten av osande pulverbea som man mest bara ätit när det inte funnits något annat val och som mest får mig att tänka på trötta, flottiga och halvråa potatisklyftoroch sega billiga och sönderpepprade fläskotletter från några av mina sämsta matminnen från nittiotalets barndom
Programmet är en stor satsning som jag gör på att ta JävligtGott till nästa steg och göra det som jag tror att vi allesammans tänkt på, men kanske väntat på att någon annan skulle ta tag i – ge Sverige det där jävligt schysst veganska matlagningsprogram som vi alla väntat på
Det är sjukt enkelt och otroligt gott att göra den här veganska versionen av scrambled eggs. Smula sönder tofun med händerna och stek med i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.