Veganska kanelbullar med choklad- och pekanglasyr
www.urtekram.se
www.urtekram.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • DEG
  • 1/2 paket (7 g) torrjäst för söta degar
  • 180 ml ljummet vatten
  • 180 ml växtbaserad mjölk
  • 4 msk (35 g) kokossocker
  • 3 msk smält kokosolja
  • 1 tsk salt
  • 515 g vetemjöl
  • SMÖRFYLLNING
  • 4 msk (35 g) veganskt margarin
  • 2 tsk malen kanel
  • 5 bitar (50 g) mörkchoklad, hackad
  • PEKANKARAMELLBOTTEN
  • 120 ml soja- eller havregrädde
  • 240 ml (100 g) hackade pekannötter
  • KANELGLASYR
  • 180 ml ekologiskt florsocker
  • 1/2 msk kokhett vatten
  • 1 1/4 msk arrowrotpulver
  • 1/2 msk växtbaserad mjölk (1 tsk extra vid behov)
  • CHOKLADGLASYR
  • 40 g smält mörkchoklad
  • 1 tsk smält kokosolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.