Veganska köttbullar med gräddsås och hasselbackspotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttbullar400 g vegofärs (formbar) 2 msk havregrädde 1 gul lök 1,5 msk grönsaksfond 1 msk kinesisk soja (kinesisk) 0,5 msk malen kryddpeppar, mald smör (veganskt att steka i) salt svartpeppar
  • Gräddsås3 dl havregrädde 1,5 msk grönsaksfond 1 msk svartvinbärsgelé (med pektin) 1 msk kinesisk soja (kinesisk) 1 tsk timjan, torkad 5 enbär, torkade salt svartpeppar
  • Hasselbackspotatis10-12 potatisar (medelstora fasta) ca 50 g vegansmör, rumsvarmt 1-2 dl ströbröd
  • Pressgurka1 gurka (stor) 3 krm salt ev 2 msk ättiksprit 12 % (12%) 1 dl vatten 3 msk strösocker 0,5 krm vitpeppar ca 1 dl persilja, hackad
  • Rårörda lingon3 dl lingon, färska 1-1,5 dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.