Veganska köttbullar med gräddsås och hasselbackspotatis
Köttbullar400gvegofärs (formbar) 2mskhavregrädde1gullök1,5mskgrönsaksfond1mskkinesisksoja (kinesisk) 0,5mskmalenkryddpeppar, maldsmör (vegansktattstekai) saltsvartpeppar. Gräddsås3dlhavregrädde1,5mskgrönsaksfond1msksvartvinbärsgelé (medpektin) 1mskkinesisksoja (kinesisk) 1tsktimjan, torkad5enbär, torkadesaltsvartpeppar. Hasselbackspotatis10-12potatisar (medelstorafasta) ca50gvegansmör, rumsvarmt1-2dlströbröd. Pressgurka1gurka (stor) 3krmsaltev2mskättiksprit12 % (12%) 1dlvatten3mskströsocker0,5krmvitpepparca1dlpersilja, hackad. Rårördalingon3dllingon, färska1-1,5dlströsocker
www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.