Jag googlade lite och hittade ett spännande recept på Jordnötschokladbollar hos Baka sockerfritt. Om jordnötssmöret är väldigt hårt, låt det stå framme i rumstemperatur en stund
De här chokladbollarna tror jag slår orginalet. Med sirap i också får de en liten ton av kola. För älskar man jordnötssmör som jag blir dessa livsfarligt goda
Chokladbollar m jordnötssmörca 20 st1 dl mandelmjöl2+1 dl kokosflingor1 1/2 msk kakao2 tsk sukrin1/2 krm stevia2 msk jordnötssmör50g smörBlanda alla ingredienser och forma små bollar
Makens kusin och hennes familj är veganer och jag brukar alltid baka ett par veganska grejer när dom kommer över (eller lagar vegansk mat när dom kommer över på middag)
Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Mosa den hårda tofu i bitar och blanda med soja, lönnsirap, salt, chiliflakes och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.