I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen
Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Hej soliga fredag. Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Veganskachoklad”cheesecake”rutor. Jag dyker rätt in, utan något som helst omhuldande, i världen av veganska recept nu när jag fick klartecken från er i mitt senaste inlägg
Brownie cookies med kola/choklad topping. När man sen ber sina choklad älskande vänner att provsmaka och ser deras miner under tiden dem fikar, ja då är lyckan total
Receptet nedan är verkligen en chokladdröm, mjuksega chokladbrownies. Jag var så sugen på choklad, ja ni kvinnor vet hur det kan bli en speciell vecka i månaden, och istället för att köpa en hel chokladkaka och smälla i mig den så bakade jag
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Om man vill utesluta lakritspulver går det bra, men lakrits och choklad är väldigt gott tillsammans. Veganskabrownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri)
Ta ut chokladkakan ur ugnen när den är klar och häll på tosca-smeten. Chokladkaka. 1. Sätt ugnen på 200°C. Klä en 20x30 cm stor bakplåt eller bakform med bakplåtspapper
Kombinationen choklad och mint, oemotståndligt. Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
Byter man ut det smälta smöret i kakan mot kokosolja så blir den istället även paleovänlig, byt även ägg mot äggersättning för att göra vegansk (välj då även vegansk choklad)
Dubbla choklad & karamell brownies O herregud säger jag bara va gott. Jag som tillhör gruppen choklad och brownieälskare svävade lite smått upp till himmelriket när jag tog min första tugga av denna godbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.