Jag försöker fortsätta med rutinerna trots att vi har semester, inte alltid så lätt, men sen så vet jag också att det är svårare att komma tillbaka till rutinerna om man har varit ifrån dom ett tag
Jag har satsat på smaker som passar på julbordet eller tillsammans med annan klassisk husmanskost. Mättande veganska köttbullar som är så där beroendeframkallande goda att man har svårt sluta stoppa den ena efter den andra i munnen innan de ens hamnat på bordet… Men varning
Veganska raggmunkar med fejkon och rårörda lingon. Tillsammans lagar vi veganska gräddstuvade köttbullar och snackar om vad den här patreongrejen egentligen är för någonting och hur vi tillsammans kan få fler att upptäcka hur gott och enkelt det är att käka veganskt
Blanda ned i skålen med frömixet. Stek på medelvärme i olja. Servera med bullarna och sallad till. 1SvartpepparBörja med att koka pastan och gör tomatsås
Medlöksås. Löksås. sky från köttbullarna2 gula lökarsmör att steka i1 dl vatten1 köttbuljongtärning2 dl vispgräddesalt & massor med pepparSkär löken i skivor och stek dem mjuka i skyn och smör. 2 dl vispgräddesalt & massor med peppar
När Cashew Kitchen-Agnes bjöd mig på dom bästa veganbiffarna som jag har testat förstod jag på en gång att jag behövde skapa något med hennes hemliga ingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.