Så varsågoda, nedan har ni ett helt veganskt bananpannkaks-recept som är svårt att misslyckas med. Vem behöver ägg och mejeriprodukter för att göra goda pannkakor
Ingredienser Portioner. ca 15 st 1 banan (à ca 150 g) 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 dl växtbaserad dryck 1 krm salt raps- eller kokosolja Till servering lönnsirap bär Lägg till i inköpslistan
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme. Bananpannkaka/plättar. 0kommentarer. De flesta av er har sökert redan gjort det men om inte pröva
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.