Och du, kebaben är dessutom vegansk. En nyttig & hälsosammare variantpå kebabtallrik. Och inte nog med att det är drömmigt gott - denna variant är betydlgit nyttigare
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
VEGANSKTPÅLÄGG. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Låt svalna helt på galler innan du skär upp dom. Tipsar om 2 av mina veganskafavoritpålägg också. Sätt ugnen på 180C. Fukta händerna i kallt vatten och forma 6 st frallor som du lägger på plåten. The post Veganska glutenfria frallor på 25 min appeared first on Hur bra som helst
Att göra egen äggfri majonäs är otroligt enkelt och snabbt, du är klar på två minuter. Använd spadet ifrån en burk kikärtor, du kan självklart göra på samma snabba sätt om du vill byta ut spadet mot ett helt ägg
I stort sett är det tortillabröd som gratineras med tacosås och ost, här en vegansk ostkräm som du enkelt slänger ihop av havrefraiche och riven vegoost
Prinsesstårta påveganskt vis. eftersom en av familjemedlemmarna numera helst äter veganskt ville jag prova att baka en av favorittårtorna - den klassiska prinsesstårtan helt utan ägg eller mjölk
Lägg en skinkskiva på varje smörgås. Bred Philadelphia på två av skinkskivorna, krydda med grillkryddan och lägg på desistaskinkskivorna och till slut osten
Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiff med lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
Häll på krossade tomater, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärningen och tillsätt sockret och mejram. Detta är inlägg #77 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Koka upp crème fraichen med citronsaft och buljongtärning. Tillsätt kycklingen och låt koka under lock ca 10 minuter tills kycklingen är kokt
Att de görs i portionsformar är också ett plus då man får en lagom mängd och de är enkla att variera genom att ha bär, smaksatt grädde, vaniljglass eller vad man själv är sugen på till
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.