BakpotatisKikärtorRöror/SåserSommarmatsötpotatisSvartabönorVeganskvegetariskt Salt. Jag tänkte däremot tipsa om två veganska fyllningar som jag testat i veckan
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Lägg halvorna på en plåt med ett bakplåtspapper. Bakadsötpotatis. ♥ Sötpotatis. Ringla över olivoljan och strö över chiliflakes, paprikapulver, flingsalt och vänd halvorna så att den runda delen ligger uppåt
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
En tugga på det här så vill man aldrig köpa bröd i plastpåsar igen. Men på senaste tiden har jag börjat köpa surdegsbröd och det har jag verkligen fastnat för
VEGANSKTPÅLÄGG. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Låt svalna helt på galler innan du skär upp dom. Tipsar om 2 av mina veganskafavoritpålägg också. Sätt ugnen på 180C. Fukta händerna i kallt vatten och forma 6 st frallor som du lägger på plåten. The post Veganska glutenfria frallor på 25 min appeared first on Hur bra som helst
Tänk bara på att du smakar på röran innan du sedan saltar, så den inte blir galet salt. Något vi har alldeles för sällan till middag är bakad potatis, fråga inte när vi hade det sist (ja förutom dagens tips alltså) för det är fullständigt omöjligt att minnas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.