Detta är en vegansk gryta med klassiska thailändska smaker. Det bästa med denna gryta är att man kan slänga i de grönsakerna man råkar ha hemma, eller det som är i säsong
Thaisoppa med röd curryochkokosmjölk. Vegetarisk currygrytamedkokosmjölk. Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
Tillsätt sambal oelek, currypastaoch en skvätt vatten i kastrullen och rör ihop med löken. Tillsätt sist purjolök, röd paprika och broccoli och låt sjuda med några minuter
Har du inte en "Kerala Curry" påse hemma så blanda ett par matskedar mald koriander med ett par matskedar mald spiskummin ihop med lite salt socker och lite grönsaksbuljong
Tillsätt currypastan, kokosmjölk, buljong och fisksås. Dela ananasen och paprikan i bitar, lägg ii grytan tillsammans med vattenkastanjerna och bambuskotten
Häll kokosmjölken i en mediumstor kastrull och koka upp. Detta i kombination med att ena blogghalvan har varit nästan ohanterligt sugen på koriander och lime i flera veckor, gjorde att det fick bli en variant på curry till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.