se hittade jag ett recept på Grön lasagne som jag modifierade lite så att det blev veganskt. Nästa lager med lasagneplattor och spenat/tofusås, häll över den andra tredjedelen bechamelsås
Perfekt i en stroganoff, med andra ord. Vi pratar mycket om att äta mindre kött hemma, något vi var bättre på för något år sen som vi nu av någon anledning blivit sämre på… Jag äter gärna kött och tycker att en köttbit är riktigt gott ibland, men jag hade faktiskt nöjt mig gott och väl med kött ett par dagar i veckan
Kan matas med mer tofu, olja och ev. Ett sånt där trisslottsmoment som får en att känna att man verkligen borde ha använt dagen till att köpa en lott, men nu istället står där med ett helt fantastiskt recept som kommer att förändra ens liv
Då jag för det mesta lagar veganskt nu för tiden så tyckte jag dock att det behövdes en ny vegansk uppdatering på det här receptet och då vi lagade det tillsammans med eleverna på Passion Matlagning för några månader sedan så hade jag ett gäng (åtminstone lite) bättre bilder på rätten liggandes på hårddisken
Jävligt Gott Möter… – Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram av och med OSS. De här bilderna är tagna med min mobilkamera under min verkligen inte så värst matfotomässiga kökslampa
När jag nu själv då drar åt det veganska så är det synd och skam att behöva ge upp den, men då det ganska sällan går att få en riktigt riktigt bra palak paneer medtofu istället för ost på restaurang så tänker jag att vi helt enkelt får ta och laga vår egen
TofuStroganoff, matkorn, sallad med avokadoVet icke om det är en sann historia att klassikern Biff Stroganoff fått sitt namn efter en tandlös ryss som bara kunde äta strimlat kött, (en mycket tragisk historia eller bara gäsp, snark
Inlägget Ugnsbakade veganska biffar medtofu och bönor dök först upp på BakingBabies. Under vår soul food-matvecka testade vi att göra veganska biffar som blev jäääättegoda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.