Vegansk Palak Paneer, med tofu!
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tofu Palak Paneer 3-4 personer
  • 400 g hård naturell tofu
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk gulcurry
  • 1 msk rapsolja till marinad
  • juice från 1/2 lime till marinad
  • 1 dl rapsolja att fritera i
  • 2 stora gula lökar
  • 3 klyftor vitlök
  • 2 ×2 cm färsk ingefära
  • 2 tomater 2 msk tomatpuré
  • 500 g bladspenat (jag gillar bladspenat bäst i min Palak, andra gillar hackad. Smaken är som baken..)
  • 1 msk svarta senapsfrön
  • 1,5 msk garam masalapulver
  • 2 kardemummakapslar 1 msk mald spiskummin
  • 1 msk korianderpulver
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 tsk chilipulver (variera efter hur starkt du vill ha)
  • 2 msk vegansmör
  • 1 dl havregrädde
  • 4-5 dl vatten
  • 1 kruka färsk koriander
  • Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.