Ett nytt avsnitt (inbäddat här ovanför) av Jävligt Gott möter där vi djupdök ner i en stor form med veganskmac and cheese, snackade om livet som vegobloggare och om machomyter
Häromdan lagade jag upp lite olika rätter på jobbet, bland annat denna mac n cheese. En galet god rätt som jag oftast gör i ugnsform som en gratäng tillsammans med knaperstekt bacon
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Koka pastan, skär gräslöken fint och riv parmesanosten. Koka upp grädden i en separat kastrull och lägg sedan ner färskosten i kastrullen så den smälter ut
När jag bodde i USA introducerades jag för mac ‘n’ cheese. Men jag gillar mac ‘n’ cheese. Mac n’ cheese. Hit har du en vanlig, amerikansk mac ‘n’ cheese utan tillsatser och konstiga orangea pulver
Ingredienser Portioner. 4 500 g makaroner 2 förp mjukost med chorizo (à 275 g) eller annan valfri smak 3 msk hackad persilja 2 dl riven ost 1 1/2 dl panko Vid servering 1 msk hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjukost i ask 20 % rabatt Kavli 330 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.