Riv sötpotatis, potatis och morötter ochblandas en skål. Testa detta recept på vegansk kofta i kormasås, riktigt gott och en mild smak som även passar barn
Grönsakerna kan varieras efter smak och tillgång, men aubergine ochblomkål är ett måste. Ursprungsreceptet kommer från någon bok med mat från Sydostasien, och är hämtad ur avsnittet som handlar om Malaysia
Gärna också med naanbröd om du hittar något veganskt sådant. Jag sitter med ett väldigt spännande projekt som jag ännu inte riktigt kan berätta om men som har tagit väldigt mycket tid de senaste två veckorna med ett helt gäng roliga recept som har lagatsoch nu ska renskrivas
En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Perfekt att laga de dagar du vill äta något riktigt gott utan att stå i köket allt för länge
I förra veckan berättade jag om min veganskakladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagomkladdig, och den smälter nästan i munnen
Det är en helt vegansk variant av mina fantastiska gräddstuvade vegetariska köttbullar. Så, om du är uttråkad och oinspirerad, varför inte laga dagens firarrätt
Delablomkålen i mindre bitar och lägg den i en matberedare. För att få lite mer volym på maten och mer näring har jag lagt till mer grönsaker i min kost
– Vietnamesiska mackor, bánh mí. Stor bonus på att rätten är lyxig ochlättlagad (= bra bjudmat). Finriv under tiden av det gula på citronen (zestet) på ett rivjärn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.