Vegansk kantarellpasta med persilja
juniflickan.blogg.se
juniflickan.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kantareller (valfri mängd efter vad du har råd med, men mycket är gott! Tror vi hade någonstans mellan 300-500g trattkantareller går också bra!)
  • mjölkfritt smör
  • 1 bananschalottenlök - 1-2 vitlöksklyftor -
  • 1/2 dl vitt vin (matlagningsvin går bra)
  • 3 dl oatly imat
  • 6-10 droppar tryffelolja
  • kantarellfond
  • citron
  • salt och peppar
  • 1/2 dl parmesanost
  • persilja
  • valfri pasta (jag tycker den tunnaste spagettin är godast!)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.