Vegansk grönkålspasta
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 1250 g grönkål
  • 12 st vitlöksklyftor
  • 11 st gul lök
  • 12 msk mjölkfritt margarin
  • 11 krm salt
  • 12 1/2 dl Oat Cuisine
  • 12 msk grönsaksfond
  • 12 dl valnötter
  • 12 1/2 dl kokvatten
  • 1 nymalen svartpeppar
  • 11 st citron i klyftorKoka pasta i saltat vatten.
  • 1 Hacka lök och vitlök och stek i mjölkfritt margarin med 1 krm salt i några minuter.
  • 1 Addera grönkål och stek den mjuk.
  • 1 Häll på Oat Cuisine, fond och kokvatten från pastan.
  • 1 Hacka nötterna och lägg i dem.
  • 1 Rör sist ned den nykokta pastan.
  • 1 Häll upp i skålar.
  • 1 Dra några varv svartpeppar över varje skål.
  • 1 Pressa en citronklyfta över vid servering.
  • 1 Tips! Nyriven parmesanost höjer vilken pasta som helst. Men skippa den om du vill göra en helvegansk rätt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.