Vegansk gnocchigratäng med soltorkade tomater och "fetaost"
Vegetarisk mat åt alla!
Vegetarisk mat åt alla!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • (Ca. 6 port.)
  • Olivolja till stekning
  • 1 stor gul lök
  • 2-3 vitlöksklyftor 250 g färsk bladspenat
  • 150 g färska champinjoner
  • 0,5 tsk örtsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 800 g färsk vegansk gnocchi (Icas I love eco är äggfria) + 1 tsk salt
  • 200 g vegansk fetaost (Jag använde Sheese greek style + 1 tsk salt)
  • 4 dl soja eller mandelmjölk (vi körde 50/50)
  • 15-20 soltorkade tomater
  • 0,5 dl färsk basilika
  • 1 tsk sambal oelek
  • 250 g körsbärstomater
  • 150 g veganost (Jag använder Astrid och apornas Cheezly cheddar eller italiensk smak. Det är den enda vegansk hårdosten jag gillat än så länge. Välj inte deras Jeezly, den tycker jag är plastig)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.