800 g
färsk vegansk gnocchi (Icas I love eco är äggfria) + 1 tsk salt
200 g
vegansk fetaost (Jag använde Sheese greek style + 1 tsk salt)
4 dl
soja eller mandelmjölk (vi körde 50/50)
15-20 soltorkade
tomater
0,5 dl
färsk basilika
1 tsk
sambal oelek
250 g
körsbärstomater
150 g
veganost (Jag använder Astrid och apornas Cheezly cheddar eller italiensk smak. Det är den enda vegansk hårdosten jag gillat än så länge. Välj inte deras Jeezly, den tycker jag är plastig)
Jag vet att det verkligen inte är supervanligt att man gör sina egna prinskorvar, men som vegan kan det ibland vara ganska svårt att hitta veganska prinskorvar i matbutikerna, så om man inte vill nöja sig med att bara ta vanlig sojakorv och skära i mindre bitar så är det här faktiskt ett riktigt bra och roligt alternativ
Veganska Oumphburgare och helvecka med Orlando’s Jamaican på Fårö. Här kommer recept fyra i försommarens grillsamarbete med Anamma Sverige där vi lyfter fram deras nya fantastiska (och det menar jag verkligen från djupet av mitt hjärta) formbara färs och allt fantastiskt man kan göra med den
– Vegansk misosoppa med pasta, svamp och tofu. Vegansk lyxpasta. släng på en tetra kikärtor eller linser för extra protte, gå loss med chilin om du gillar starkt och toppa med pinjenötter om du vill ha maximerad lyx
Fördela spenat, feta ochsoltorkadetomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.