Vegansk fiskgratäng
Vegankockens blogg
Vegankockens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ”Fisk”
  • 270 gram tofu från Kung Markatta (naturell eller marinerad)
  • 2 krm salt
  • 0,5 msk margarin (till formen)
  • Potatismos
  • 500 gram potatis
  • 0,5 dl havre/sojamjölk
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 1 msk mjölkfritt margarin
  • Gratängsås
  • 3 msk mjölkfritt margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl havre/sojamjölk
  • 1,5 dl vatten
  • 0,5 st grönsaksbuljongtärning
  • 4 msk havregrädde
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 4 tsk pressad citron
  • 2 msk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.