Vegansk brownie med anchochili, kokoskolasås och kokosbacon
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 dl vetemjöl
  • 7 dl farinsocker
  • 3 dl kakao
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk malen kanel
  • 1 tsk anchochilipulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk salt
  • 7 dl mjölk (t ex soja-, havre eller mandelmjölk)
  • 4 msk linfrön, krossade
  • 5 dl rapsolja
  • 2,5 dl kokosmjölk
  • 2,5 dl farinsocker
  • 0,5 dl ljus sirap
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kokoschips
  • 0,5 msk japansk soja
  • 0,5 tsk liquid smoke
  • 0,5 msk lönnsirap
  • vaniljglass (t ex ägg- och mjölkfri)
  • Mexikansk brownie med anchochili8 dl vetemjöl 7 dl farinsocker 3 dl kakao 2 tsk bakpulver 0,5 tsk malen kanel 1 tsk anchochilipulver 2 tsk vaniljsocker 1 tsk salt 7 dl mjölk (t ex soja-, havre eller mandelmjölk) 4 msk linfrön, krossade 5 dl rapsolja
  • Kokoskolasås2,5 dl kokosmjölk 2,5 dl farinsocker 0,5 dl ljus sirap 0,5 tsk vaniljsocker
  • Kokosbacon1 dl kokoschips 0,5 msk japansk soja 0,5 tsk liquid smoke 0,5 msk lönnsirap
  • Till servering vaniljglass (t ex ägg- och mjölkfri)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.