I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Vegansk Brownie - 3 bitar. Vegansk Brownie - 3 bitar
Basen i kakan är smält choklad (jag använder en variant utan tillsat socker, men det fungerar även fint att köra på en 70%-ig), ägg och mandelmjöl. 50 gram mörk choklad, utantillsatt socker. 50 gram mörk choklad, utantillsatt socker
Passar givetvis bra att äta som de är utan något till, eller med någon slags grädde. Glutenfri brownie utantillsatt socker - 6 bitar. 70 gram mörk choklad, utantillsatt socker. Glutenfri brownie utantillsatt socker - 6 bitar. 3 ägg 70 gram mörk choklad, utantillsatt socker
Dessutom är min variant vegansk också. Istället för grädde använder jag helt enkelt kokosmjölk och det bidrar även till den krämiga konsistensen (dubbelkolla även att chokladen är vegansk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.