2DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande
Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av. Det stämmer. För i går gjorde jag Falafel efter ett recept jag hittade i senaste numret av tidningen Matmagasinet (10/17)
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
2015-09-08 @ 16. 30 /. Sallader & grönsaker /. Vegetariskt /. Bakade bönbollar med tomatsallad. I helgen botaniserade jag i kamrat Lise-Maries trädgårdsland och hittade både röda och blå tomater
veganskt och alldeles fantastiskt. Mina experiment med kokt quinoa fortsätter. Jag kokar alltid en stor sats quinoa i början av veckan, för att jag intalar mig att det är så bra att ha i kylen till snabba måltider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.