I förra veckan berättade jag om minveganska kladdkaka som istället för ägg innehållerkikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspadistället för ägg, nämligenbrownie
Äntligen har jag lyckats knåpa ihop ett riktigt gott och krämigt pajrecept. Receptet nedan innehållerbroccoli och purjolök, men variationsmöjligheterna är ju enorma
Här är allt hemgjort, det tar intespeciellt lång tid om man brukar hänga i köket. Kör allt väl i en mixer, spara det som blir över det blir en otroligt god sås till nästan all mat
Här har ni en vegansk gryta med massor med goda smaker. Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilketisin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Här har ni en vegansk äppelkaka. En höstkaka som fick heta duga när Louise skulle komma på finbesök. Louise är förövrigtBake-my-day-Mattiaskompis och hon brukar titt som tätt få provsmaka hans alster, så jag hade lite att leva upp till
Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligenintekrångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blirautomatisktäggfria och mjölkfria
Då baket även skulle vara veganskt, kändes det också som en god idé med en mer kakliknande tårta, än något stort och gräddsvulstigt - visserligen går det säkert att få till den typen av bakverk med veganskaingredienser också, men jag är inte jättebevandrad på det området, och kände därmed att detta blev ett lovande val
Så varsågoda, nedan har ni ett helt veganskt bananpannkaks-recept som är svårt att misslyckas med. Vem behöver ägg och mejeriprodukter för att göra goda pannkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.