Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
En morotskaka till veganer uppskattas nog alltid, och till alla andra också för den delen. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i 175C i ca 40 minuter
Tillsätt bönorna och grovriv tofun på rivjärnets grova sida. ca 160 -200 g marinerad hård tofu (finns att köpa färdigmarinerad). s=tortilla&submit=S%C3%B6k
Grädda i mitten av ugnen i 225°C i 25 minuter. Ett nytt favoritbröd. Det går faktiskt inte att tro att de här saftiga och smakrika frallorna är helt glutenfria (utan mjölmixer såklart och vetefria)
Hej. I söndags var det ju mors dag och det firades med en riktig god och nyttig efterrätt. Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg
5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter. 5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.