Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Häromdagen gjorde jag en busenkel broccolisoppa - som var vegansk dessutom. Denna soppa är alltså vegansk, har en god smak från basilika och om du vill kan du även lägga till en pressad vitlöksklyfta till soppan
Receptet är för 4 personer. 1. Värm olja i en stekpanna (gärna lite djupare panna) släng i den finhackade vitlöken och stek i 1 min, häll sedan i sambal oelek under omrörning i ytterligare 1 min
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.