Glutenfriachocolatechipcookies m. Dessa chocolatechipscookies är helt underbara och så så goda. 2016-02-16, 12. I en annan bunke blandar du 2 dl rismjöl, 2 dl havregryn (välj glutenfria om du är känslig), 0,75 tsk vailjpulver, 0,5 tsk bapulver och 1 nypa salt
Sedan - HUGG IN. Detta är mina vegancookies med hemmagjorda chocolatechips och flingsalt. Du kan givetvis köpa i butik, men jag har tyckt det har varit svårt att hitta veganskchocolatechips i butik och därför väljer jag istället att göra egna som är betydligt enklare än vad man kan tro
11-14 minuter för en mjukare kaka och några minuter längre för en krispig kaka. Blanda mandelmjöl, kakaopulver, kokosmjöl, bakpulver och salt i en skål
11-14 minuter för en mjukare kaka och några minuter längre för en krispig kaka. 2-3 msk kakaopulver. Blanda mandelmjöl, kakaopulver, kokosmjöl, bakpulver och salt i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.