Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Chokladkakan jag skapade är vegansk och innehåller chiaägg för att binda ihop allt. Kanske serverad med lite grädde (för veganskt gör gärna med nötter eller kokosgrädde som bas)
When I saw that Elina had made vegan spinach pancakes, I was eager to try them. När jag såg att Elina hade gjord vegan spenatplättar var jag inte sen att testa dem
13 kakor (Dessa kakor är veganska, naturligt sötade och perfekta till fikat. Kände mig riktigt sötsugen idag efter gymmet, så slängde ihop små kokos och chokladkakor
// Healthy VeganChocolate Bites / Swedish Chocolate Balls - use google translate for recipe. Nyttiga Chokladbollar - Veganska, fiberrika, boostade med extra protein, utan tillsatt socker och fantastisk len smak
Den är vegan, fri från socker, gluten, laktos, ägg, nötter. "Jag hade gjort bönröra på ekologiska kidneybönor för några dagar sedan i Sverige, och efter att ha haft ett minne att man kan ta vara på spadet från bönorna och göra vegan maränger av det, så hällde jag i det i en burk och satte in det i kylen
Here is my Vegan and Organic Chocolate Oatmeal which is garnished with bluberry- and raspberry smoothie, raspberries, organic banana, organic goji berries, raw cocoa nibs and sesame seeds
Place the chopped dark chocolate in a heat-proof bowl or large measuring cup. Pour the hot coconut milk over the chocolate, making sure all the chocolate is submerged and let it sit for a minute
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.