Inte så att jag tänker äta exakt vad som står här nedan, men jag gjorde några veckomenyer och lade fram dem förfamiljen – sade ”Välj ut några av de här rätterna, så äter vi dem i veckan”
Mån – pasta med tomat, spenat, feta och valnötter. Tis – vietnamesiska mackor, bánh mí. På onsdagen pallade jag verkligen inte ställa mig framförspisen, så det fick bli en nödlösning
Okej, det kanske börjar bli lite väl mycket asiatiska influenser i Medelhavskosten, men fisk med grönsaker och frukt är liksom själva basen (tillsammans med baljväxter) förden mat man traditionellt åt runt Medelhavet
Gott med björnbär, avokado och jordgubbar, menförstår inte vem som ska bli mätt på det här. TACK för all fantastisk respons på mitt inlägg om kroppsångest
Spenat- och fetagratäng & gratinerat svamppotatismos – vegetarisk festmat. Jag har hittat tillbaka till Friskis och Svettis, och har gått där två – tre gånger i veckan densenastetiden
Under tiden – koka upp grädde och creme fraiche i en panna. Det är verkligenen stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och förplånboken
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater och babyspenat i Recept kommer här nedanför
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Därefter körde jag dem i airfryern för att få extra krispig yta
Kör fetaosten i en mixer så det blir smulor alternativ riv osten. Blanda i äggen och ströbrödet. Sätt igång ugnen på 250 °C och gör iordning två plåtar med bakplåtspapper. In i ugnen i 20 minuter, tills de får fin färg och form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.