Herre gud, vad mat det kan bli över när man gör buffé. Vi firade 18-åringen här i veckan. Han tog studenten och då ska man käka buffé och dricka bubbel
Hoppas ni alla haft en lugn och fin söndag. Idag har det tack och lov inte varit det snökaos som hela Västra Götaland hade igår, men kallt har det dock varit så det räckt och blivit över
När vi var i Göteborg under semestern hade vi lovat att laga mat till Frejas farmor och farfars 70+70-årsfest, vilket är undantaget till ingen matlagning på 2 veckor som vi skrev om i förra inlägget
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Sambon fick några makrillar på kroken häromdagen och dom la vi såklart på grillen. Jag saltade och pepprade dom och fyllde dom med citronskivor och strösslade över hackad gräslök innan jag rullade in dom i aluminiumfolie
24 Oct. 15. 53. Temavecka. Halloween, med kladdkaka på menyn. 5kommentarer. God eftermiddag fredag. Hoppas ni haft en bra vecka och nu är redo för helg
Nu är det dax för grytor som har kokat i flera timmar, man kan kalla dem för höstgrytor. Alla dessa grytor är underbara i smak och så blir det nästan godare när man värmer dem en andra gång
Söndagens fika, morotskaka med vispad grädde. Idag är det en slö söndag på Kakbloggen, igår tipsade vi om en grymt god morotskaka och idag blir det lite härliga lästips inom kakvärlden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.