Frys ner flaskorna och ta upp för användning allt efter behov, juicen drickes ospädd cirka en halv dl och därmed har massor av vitaminer kommit er till del
God & snygg med tre lager i olika färger. Gärna dagen efter. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram en liten stund innan man ska äta den
En fin liten bjudrätt som medfördel kan lagas i förvägför att senare hettas upp. Smaksätt med salt och peppar och rör om så att köttet blir jämnt brynt
Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd. Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar
Det tar några minuter extra jämförtmed att bara ta fram bröd och pålägg eller hälla upp yoghurt i en skål, men det har man igen flera gånger om eftersom man spar tid på att slippa tjata ner varje tugga av smörgåsen
Servera gärna med bär och en klick rörd crème fraiche. Vi tog tag i ett av de bokmärkta efterrättsrecepten i fredags, det var Anki som slog till och gjorde en chokladmousse som vi hittat i ett annat kök, nämligen Momas
Cannelloni med kyckling. Tror ni jag är laddad inför att testa dessa viner. Har sagt att de absolut inte får korkas upp förrän jag kan ta mig ett eller två glas Tillbaka till dagens pasta som görs på Cannellonirör, men finns inte det i er butik, går det lika bra att använda färska lasagneplattor, som ni delar, fyller och rullar ihop
Fyllningen är gjord på mandelmassa blandad med vispgrädde och bara för att den ska bli lite mer stabil är det dessutom lite gelatin i, tårtan är spacklad med smörkräm smaksatt med bittermandel
Ljummen rostbiffsallad med creamy-pesto. Måndag. Böngryta med vitlöksstekt halloumi. Tisdag. Ugnsstekta kycklingfiléer med örter, aioli och rödkålssallad
D. e. t. ä. r. d. a. g. s. b. ö. j. n. u. v. m. l. o. T. f. å. c. p. –. h. i. k. -. ). G. B. x. ,. E. I. 1. 0. 3. V. C. 2. /. 5. 4. F. (. P. S. L. 7. J. H. y. R. 9. W. M. K. O. A. w. t D. d l
En mer nostalgisk bulle än kanelbullen är svår att hitta, och även om det finns massor av mer exklusiva varianter med lyxiga fyllningar föredrar jag ofta en vanlig traditionell bulle gjord på en riktigt god deg och där man gärna slösar lite med fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.