”Bröd och kakor – baka utan gluten” av Mekto Ganic (med foton av Jonas Berg), Ordalaget. Maj har de senaste åren bjudit på varma och soliga sommardagar och det enda som är trist med det är att maj även brukar vara en månad när man har fullt upp med jobb, skola och aktiviteter införsommaren
Var väl två veckor sen senaste veckomatsedeln, har ju varit lite uppochnervända veckor. Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig
Önskar energi att hinna med allt inför bytardagen, och att göra lite vår här hemma. Hej. Dagarna flyger förbi när man är ledig, fortfarande seg men piggare, fast inte går det i många knop här inte
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Hej. Tänkte jag kör igång lite smått med veckans matsedel igen, snart är ju alla i familjen tillbaka till vardagens rutiner igen och det är ju i huvudsak när Mattias jobbar som vi behöver handla i förväg ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.