Olivolja - eller ännu hellre oljan från tomaterna. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Olivolja - eller ännu hellre oljan från tomaterna. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Olivolja - eller ännu hellre oljan från tomaterna. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Olivolja - eller ännu hellre oljan från tomaterna. Sväng nykokt spagetti i peston, toppa med lite hyvlad parmesan och några drag på pepparkvarnen eller lägg peston på crostinis och bjud som tilltugg
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Denna maträtt kan göras vegansk om man utesluter parmesanen och byter ut ägget mot ägg-ersättning
Förutom att de är glutenfria så är de proteinrika, lätta att ha att göra med, och lossnar lätt. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Fundera, så kommer här veckans recept sålänge. -))) Servera med ris och ruccola. I måndags lagade jag en fänkålssoppa med vitlöksfrästa champinjoner efter inspo från Mera Vego-kokboken
Eftersom jag i likhet med svärson Robert är ytterst svag för soltorkadetomater - i synnerhet körsbärstomater - så petar jag ned det överallt där det går
Måndag innebär att jag nyss kommit hem från gymmet och snart är på väg till jobbet men även veckansvegetariska recept som är en krämig risotto med bönor ochsoltorkadtomat
Min Vegetariska risotto. En egenkokad eller köpt buljongfond med djupa smaker är optimalt, men om du väljer buljong på tärning, så blanda gärna två sorter t ex höns- och grönsaksbuljong
Denna veckas vegetariska meny består av en risotto med smak av tomatoch basilika. Stek tomatoch basilika i lite olivolja och tillsätt sedan i risotton tillsammans med hälften av den rivna parmesanen
pastasvarta oliverkikärtor, en liten burksoltorkadetomater,finstrimlade, en halv burk,fänkål,finstrimlad, (ca en halv till 2 pers)(valfri)salladsdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.