Veckans vardagsrätt: gös med stuvad syrlig kål och palsternackspuré
Truly Kira
Truly Kira
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st gös
  • fileér salt
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 400 g skalad
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 dl grädde ca
  • 2,5 dl vatten
  • 4 kvistar färsk
  • 2 msk smör
  • smör
  • kål
  • 250 g strimlad vitkål
  • 70 g skalad
  • 1 stor lök
  • 2 msk smör
  • smör
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 dl vitvin
  • vitvin
  • 1 dl grädde ca
  • grädde
  • 2 dl vatten
  • vatten
  • 50 g spenat
  • 30 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.