Smörrebröd med kyckling och baconmajonnäs
Låt rinna av på hushållspapper. Stek baconskivornaknapriga. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå. 2 st kycklingfiléer. 11 tsk rökt paprika. 1bordsmargarin. 14 skiva ljust surdegsbröd. 1pinjenötter. 1basilika. 12 msk hackad basilika. 12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötterbasilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKryddakycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Stek dem i smör ca 4 minuter per sida för minutfiléer, annars lite längre. 1Hacka två av baconskivornafint och blanda med majonnäs och hackad basilika. 1Bred bordsmargarinpåbrödskivorna och lägg på salladsblad. 1Skivakycklingen och fördela den på bröden. 1Toppa med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.