Kocken måste ta på råvaran, vända och vrida på den och studera den från alla håll och kanter, - exakt på samma sätt som en sushimästare gör med ett stycke tonfisk förren han förstår huru fiskstycket skall skäras upp
Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Cake Pops är ett utmärkt "bakamedsmåbarn"-projekt. Ibland passar det fin-fint med amerikanska bakverk. Sedan till den lite mer oglamorösa delen av gårdagens köksbestyr
Min syster var snabbare och testade, och jag fick smakprov - det smakade cream crackers. Grädda tills brödet blivit gyllenbrunt, Skär genast i bitar och låt torka en stund
Inte för att det är ett krångligt recept på något vis, enligt Jamie Oliver som vi hittat det hos är "det här receptet jätteenkelt - resultatet blir ljuvligt i både smak och doft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.